Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Alevilerden Başkan Soner Çetin’e teşekkür

Alevilerden Başkan Soner Çetin’e teşekkür

Alevilerden Başkan Soner Çetin’e teşekkür

Alevilerden Baskan Soner Çetin’e tesekkür

Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi Adana Subesi yönetimi Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’e asure etkinligine yaptigi katkilardan dolayi tesekkür etti. Vakif Baskani Saim Yilmaz, Baskan Soner Çetin’in her zaman destegini gördüklerini söyledi. Baskan Soner Çetin ise, “Bu yol bizim yolumuz. El ele omuz omuza her zaman birlikteyiz” dedi.

Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi Adana Subesi Baskani Saim Yilmaz ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’e tesekkür ziyaretinde bulundu.

Vakfin Adana Subesi yönetimini makaminda agirlayan Baskan Soner Çetin, “Elinize saglik çok güzel bir etkinlik oldu. Pandemi döneminde her türlü önlemin alindigi bir asure etkinligi gerçeklestirildi. Tüm konuklar maske konusunda titiz davrandi ve sosyal mesafeye uyuldu. Bu anlamda da topluma çok önemli bir mesaj verildi” dedi.

Baskan Soner Çetin, alevi toplumu ile her zaman el ele omuz omuza olduklarini vurgulayarak, “Biz cem evini ve ayni zamanda kültür merkezi olarak da çok önemsiyoruz. Burada daha fazla etkinlik ve kurslar yapilmasini arzu ediyoruz. Sadece alevilerin degil, toplumun tüm kesimlerinin buradaki kültür etkinliklerine katilmasini istiyoruz. Insanlar kaynastikça, birbirini tanidikça varsa önyargilarin da ortadan kalkacagina inaniyorum” seklinde konustu.

Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi Adana Sube Baskani Saim Yilmaz da her etkinlikte oldugu gibi asure gününde de Baskan Soner Çetin’den önemli destek gördüklerini belirterek, tesekkür etti.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli